Tanja Milbourne is a qualified photographer with 10 years experience, she has a passion for architecture. Her work is dynamic and crisp and captures your project in the best possible light.


Tanja’s only objective is to photograph your project according to your requirements and brief, and she is both your point of contact and photographer throughout your engagement with ™ PHOTO. Your contact will be direct, flexible and professional.

Tanja has provided photography for a number of our projects. The results have always been amazing, and have subsequently seen our work published in some of the world's most prestigious media outlets.
John Doyle, Director, Mártires Doyle Architects + Associate Lecturer, RMIT University

Tanja has been fantastic to work with, and has brought out the best in our projects.
Mat Foley, Director at Content Studio

+61 401 662 502

Thank you to Laura Coutts Photography for my lovely portrait!

The Pole House on the Great Ocean Road, Fairhaven, Australia
Commissioned by Q-Railing, I had the great pleasure to photograph this iconic holiday house, completely renovated by F2 Architecture.

Brolly Studio's latest work, MJR TOM bar and restaurant on 108 Smith Street, Collingwood, Melbourne.

The nifty fit out splices plenty of galvanised sheeting between plywood and exposed brick. Stag ferns and pendant lights soften these hard surfaces. The space divides between an open air — but well heated — communal table upfront, woody nooks for coffee and drinks in the middle and a handsome bar at the back with banquette seating. The billiards table is downstairs. Very cool.


Content Studio have worked with Richmond community groups to design a new community centre, the Burnley Backyard.

The redevelopment of a maternal health centre into a backyard for local residents with the amentities of a backyard including: vegie plots, kitchen gardens, arbors, sheds, and studios.

Three distinct pavillions sit in a 'working' landscape each with it's own program and character defined by material; the ‘timber shed’, the ‘tin shed’, and the ‘brick shed’.

A refurbishment project by NAAU

RMIT University’s AV facility provides for the loan and servicing of equipment to RMIT students and staff. In recent years its role has expanded from simply servicing the school of Architecture and Design to providing for the university as a whole. The location of AV Loans – down the corridor somewhere in building eight – presented a challenge in terms of its visibility, both within the building, but also in the context of the university.

The design addresses this challenge in several ways. The use of translucent wall lining produces a ‘glowing’ volume to ensure visibility from the lift lobby, and the loans desk, developed from the letters A and V, and built from compressed recycled paper infused with resin, provides a unique visual signature for the facility so that users can mentally map it within the university as a whole.

Internally, the various activity zones (loans, receiving, storage, and work) have been mapped and arranged to ensure optimal adjacencies between uses, minimising crossing of circulation paths. The subsequent space is elegantly simple, flexible and easy to use.